fbpx

Webáruházunk továbbra is zavartalanul működik, minden rendelést teljesítünk.

A Dermawell® tabletta a megjelenésükre igényes, egészségtudatos nők részére kifejlesztett komplex készítmény. Összetevőinek köszönhetően több ponton is beavatkozik a bőröregedés folyamatába, segít a bőr rugalmasságának, hydratáltságának fenntartásában. Mivel a nők általában bőrük öregedésében a nőies vonások elvesztését vélik felfedezni, így különösen fontos a bőr kötőszöveti vázának, kollagén állományának a helyreállítása, a bőr feszesítése..

Bőrvédelem nőknek

A Dermawell® tabletta a megjelenésükre igényes, egészségtudatos nők részére kifejlesztett komplex készítmény. Összetevőinek köszönhetően több ponton is beavatkozik a bőröregedés folyamatába, segít a bőr rugalmasságának, hydratáltságának fenntartásában. Mivel a nők általában bőrük öregedésében a nőies vonások elvesztését vélik felfedezni, így különösen fontos a bőr kötőszöveti vázának, kollagén állományának a helyreállítása, a bőr feszesítése..

Jó megjelenés, egészség, magabiztosság egy tablettában

Napjainkban a nők életében előtérbe került a ránctalan, ápolt bőr, a vonzó külső megtartása, hiszen ez az erő, egészség, dinamizmus, megbízhatóság szimbóluma. Az egészséges, fiatalos külsejű férfi az, akire a nő szívesen rábízza saját és gyermekei jövőjét, akit a munkahelyen megbízható, sikeres munkaerőnek tartanak, tehát mind a magánéletben, mind a karrier építésében helye van annak, hogy a férfi is figyelmet fordítson bőrének fiatalítására. Az attraktív megjelenés egyben az urak magabiztosságáról és nőiességéről is árulkodik.

Professzionális bőrvédelem - hiteles szakemberektől

A Dermawell tabletta összetevői a tudományos szakirodalom alapján lettek összeállítva. Az összetevők kiválasztásában és a mennyiségük meghatározásában bőrgyógyász- kozmetológus szakemberek vettek részt. A tabletta ellenőrzött körülmények között, minőségi alapanyagokból, a minőségi elvárásoknak maximálisan eleget tevő gyárban készült, nemzetközi laboratórium által bevizsgált készítmény.

A 21. század tudatos emberének fontos az egészség megőrzése, és az ezt reprezentáló fiatalos külső megjelenés fenntartása. Napjainkban a nők egyre több kihívással szembesülnek, újabb és újabb feladatok, elvárások érik őket a család, a munkahely, a társas kapcsolatok vonatkozásában is, és az ehhez kapcsolódó egyéni ambíciók is növekvő terhet jelentenek.  Ahhoz, hogy egy nő sikeres legyen a munkahelyén, odaadó anya, feleség is legyen egy személyben, sokrétű feladatait teljesíteni tudja, fontos, hogy kiemelt figyelmet fordítson testi- lelki egészségére egyaránt. Az energikus, fitt belső és az ezzel harmonizáló vonzó, fiatalos külső megjelenés jelzi a környezet számára, hogy a nő igényes, kiegyensúlyozott, megbízható, jó munkaerő és ideális társ lehet.

Ennek tükrében a nők életében egyre fontosabb a fiatalos, ránctalan arcbőr, a természetes szépség megőrzése, mind a karrier építés, mind a magánélet szempontjából.

Mivel a nők általában bőrük öregedésében először az arc határozott kontúrjainak elvesztését, a bőr megereszkedését vélik felfedezni, így különösen fontos a bőr kötőszöveti vázának, kollagén állományának a helyreállítása, a bőr feszesítése.

Ma már tudjuk, hogy az öregedés elleni harcban nemcsak a bőrünk külső fiatalítását kell megcéloznunk- melyhez számos orvos-esztétikai eljárás rendelkezésünkre áll-, hanem belülről is regenerálni kell szervezetünket, melyhez életmód, életszemlélet váltásra is szükségünk lehet.

Ennek az átfogó személetnek a jegyében került összeállításra a Dermawell kapszula, melynek komponensei -egyedülálló hatóanyag kombinációban és koncentrációban-, a szervezetünkben végbemenő biológiai regeneráló folyamatok aktiválása révén hozzájárulnak a természetes öregedési folyamatok lassításához. Ezt a már kialakult ráncok enyhülésében, a bőr hidratáltságának , feszességének növekedésében mérhetjük néhány hónapos kúra után.

Dermawell® tabletta
Bőrszépítés nőknek

Megfelelő Hatóanyagok
  • Kollagén,
  • C-vitamin,
  • Hyaluronsav,
  • OPC (oligomer procianidin),
  • E-vitamin
  • A-vitamin
  • Biotin

A tabletta összetevői a tudományos szakirodalmi adatok alapján lettek összeállítva, annak érdekében, hogy hozzájáruljanak a női bőr egészségéhez.

Napi Adag:1 tabletta
Hivatozott Szakirodalmak

1.Proksch, E., Schunck, M., Zague, V., Segger, D., Degwert, J., & Oesser, S. (2014). Oral intake of specific bioactive collagen peptides reduces skin wrinkles and increases dermal matrix synthesis. Skin Pharmacology and Physiology, 27(3), 113-119.

2. Kim DU, Chung HC, Choi J, Sakai Y, Lee BY.(2018) Oral Intake of Low-Molecular-Weight Collagen Peptide Improves Hydration, Elasticity, and Wrinkling in Human Skin: A Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled Study.

Nutrients. 10(7). pii: E826

3.Inoue NSugihara FWang X. (2016) Ingestion of bioactive collagen hydrolysates enhance facial skin moisture and elasticity and reduce facial ageing signs in a randomised double-blind placebo-controlled clinical study.  J Sci Food Agric.. 96(12):4077-81.

4. Yazaki M, Ito Y, Yamada M, Goulas S, Teramoto S, Nakaya MAOhno SYamaguchi K.(2017) Oral Ingestion of Collagen Hydrolysate Leads to the Transportation of Highly Concentrated Gly-Pro-Hyp and Its Hydrolyzed Form of Pro-Hyp into the Bloodstream and Skin.J Agric Food Chem. 65(11):2315-2322.

5. Figueres Juher T,Basés Pérez E (2015).Revisión de los efectos beneficiosos de la ingesta de colágeno hidrolizado sobre la salud osteoarticular y el envejecimiento dérmico (An overview of the beneficial effects of hydrolysed collagen intake on joint and bone health and on skin ageing) Nutr Hosp. 32 Suppl 1:62-6.

6. Hays NPKim HWells AMKajkenova OEvans WJ (2009)Effects of whey and fortified collagen hydrolysate protein supplements on nitrogen balance and body composition in older women J Am Diet Assoc.109(6):1082-7.

7. Marini A, Grether-Beck S, Jaenicke T, Weber M, Burki C, Formann P, Brenden H, Schönlau F, Krutmann J.(2012)Pycnogenol® effects on skin elasticity and hydration coincide with increased gene expressions of collagen type I and hyaluronic acid synthase in women.Skin Pharmacol Physiol. 25(2):86-92

8. Grether-Beck S1Marini AJaenicke TKrutmann J. (2016)French Maritime Pine Bark Extract (Pycnogenol®) Effects on Human Skin: Clinical and Molecular Evidence. Skin Pharmacol Physiol. 29(1):13-7.

9. Kárpáti Sarolta: Bőrgyógyászat és Venerológia ( 2013)

10. Oral hyaluronan relieves wrinkles: a double-blinded, placebo-controlled study over a 12-week period Mariko Oe,1 Seigo Sakai,1 Hideto Yoshida,1 Nao Okado,1 Haruna Kaneda,1 Yasunobu Masuda,1 andOsamu UrushibataClin Cosmet Investig Dermatol. 2017; 10: 267–273.

Szakmai ajánlás

Dr Pokol Evelin bőrgyógyász, kozmetologus szakorvos

A Dermawell kúraszerű fogyasztásától (2-3 hónap) várható a látható ráncok csökkenése, a bőr rugalmasabb, tömöttebb, hidratáltabb lesz, a bőr minősége látványosan javul.

Ajánlott azoknak, akik tartózkodnak a plasztikai sebészeti beavatkozásoktól, az  invazív (tűszúrásos) kozmetológiai kezelésektől, de bőrük állapotát védeni, javítani szeretnék,  illetve ajánlott azoknak is, akik az esztétikai beavatkozások mellett döntenek  (ráncfeltöltés, szálbehúzás, lézeres arcfiatalítás stb), mivel a  kapszula a kezelések eredményét, tartósságát is fokozza.

A mai kor igényes hölgyei, akik szeretnék a fiatalos megjelenésüket megőrizni, és egészségükre tudatosan odafigyelnek, a kapszulában megtalálják a siker zálogának a kulcsát.

Dr. Pokol Evelin

Bőrgyógyász, kozmetologus szakorvos

Megrendelés

Rendeljen online!

Vagy rendeljen telefonon!

+36-30-690-44-14

(Hétfő – Péntek 8.00 – 18.00)

A női bőr egészségéért

Elérhetőségek

 

 +36-30-414-48-66

info@dermawell.hu

Hétfő – Péntek  8:00 – 18:00